top of page
voetverzorging Waregem podoloog
instrumenteel
Podoloog-waregem-amélie himpe

Kan ik u helpen?

Heb je pijnlijke voeten?

Kan je moeilijk bewegen?

Heb je meer steun nodig?

Wil je terug pijnvrij bewegen?

Een ganganalyse nodig?

zolen waregem podoloog
zooltherapie
ganganalyse

Bij onze podologen kan je terecht voor allerhande klachten aan jouw voeten. Als podologen zijn zij gespecialiseerd in Podologische voetverzorging en zooltherapie

Een goede voethygiëne is doorslaggevend om verlost te zijn van jouw probleem. Zowel voor huid- en nagelproblematiek als houdingscorrectie d.m.v een podologische zool!

Onze "steunzolen" of beter genaamd "correctiezolen" worden gemaakt door middel van een 3D-scan van je voeten en worden verwerkt in CADCAM op de computer. Hierdoor zijn ze dus perfect op maat! 

Interesse in een stapanalyse of loopanalyse? Neem gerust contact op!

 

 

Amélie

Himpe

  • Sportpodoloog (2018)

  • binnenkort: podopediatrie (2022-2023)

  • Bachelor in de podologie (2014)

Amélie behaalde in 2014 haar diploma in de podologie. Dit combineerde ze vlot met de start en organisatie van een podologie studentenvereniging. Sindsdien heeft ze heel wat ervaring opgedaan als podologe bij Lotte De Groote en schoolt ze zich continu bij.

Sinds 2018 geeft Amélie zelf diverse bijscholingen bij Syntra West Kortrijk binnen de vakgroep gespecialiseerde voetverzorging.

  • Docent gespecialiseerde voetverzorging

FEM_0173-Edit.jpg

Aurélie Peers

  • Bachelor in de podologie (2022)

Aurélie behaalde in 2022 haar diploma in de podologie aan de Artevelde Hogeschool Gent. Sindsdien in ze werkzaam bij Recup Waregem.

  • Binnenkort: opleiding Diabeteseducator

Vanaf september start Aurélie ook met de intensieve opleiding tot diabeteseducator om onze diabetespatiënten nog beter te kunnen begeleiden in hun traject.

FEM_0199-Edit.jpg
contact podo

Plan nu gemakkelijk je afspraak in de online agenda!

Enkel mogelijk voor consultatie in de praktijk. Voor huisbezoeken neemt u best telefonisch contact op.

Kom je voor een onderzoek?

Gelieve dan een short en eventueel je sportschoenen mee te brengen. Indien je medische beeldvorming hebt mag je deze ook meebrengen, alsook eerdere verslagen, documenten..

bottom of page