top of page
D705FB78-21EA-4010-A556-742F036C429E.jpg
recupvolledigwit.png

Gezondheidscoach 
Voedingsdeskundige

FEM_0425_edited.jpg
voeding

Kan ik u helpen?

Je levensstijl aanpakken?

Gezonder eetpatroon?

Wil je meer bewegen?

Vermijd een burn-out?

Time management assistentie?

FEM_0254-Edit.jpg
FEM_0988_edited.jpg
Bewegen
FEM_0451_edited.jpg
Mentaal welzijn

Freya

Benoit

Als gezondheidscoach zal ik jou doelgericht begeleiden en ondersteunen doorheen je veranderingstraject naar een gezonder leven, met als doel een permanente gedragsverandering. Mijn missie is je te ondersteunen tot een gezonder en kwalitatief leven! Kortom, je beter in je vel voelen. Een persoonlijke aanpak staat voorop.

We bekijken alle aspecten voor een gezonde en evenwichtige levensstijl. Vervolgens stellen we een haalbaar doel voorop. Deze optie wordt omgezet in een werkelijk actieplan. Jouw persoonlijk plan wordt doorheen de sessies verder uitgebouwd en geconcretiseerd. Door een gerichte aanpak krijg je inzicht in je huidige situatie, wat voor jou belangrijk is én waar je naartoe wil. Samen overbruggen we mogelijke obstakels en zetten we jouw sterktes in om tot je gewenst gedrag of doel te komen.

 

  • Bachelor gezondheidscoach (2019)

Al sinds kleins af is Freya gepassioneerd door alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft. Vaak verliest ze zichzelf in boeken, podcasts of andere kanalen over een gezonde levensstijl. Haar opleiding als gezondheidscoach is dan ook perfect op haar lijf geschreven, zodat ze zich nog verder kan verdiepen in wat gezondheid nu betekent. Regelmatig bijscholen is dan ook een tweede natuur.

  • Voedingsdeskundige (2020)

  • Bachelor secundair onderwijs (2020)

Naast zelf bijscholingen te volgen, geeft Freya ook voltijds les in het secundair onderwijs (voeding & verzorging). 

contact coaching

Online afspraak